Servicii – Casa Senina

servicii

Servicii

Nu exista o solutie ideala care sa se potriveasca tuturor oamenilor. Ne intalnim sa te cunoastem, sa intelegem care iti sunt nevoile, ce lucruri functioneaza si in ce parti ai nevoie de ajutor. Dupa care iti propunem o serie de solutii, dintre care iti alegi ce ti se potriveste. Iti poti alege gradul de implicare in proiect. Dupa ce am aranjat spatiul sau proiectul iti oferim suport pentru sutinerea lui in viata ta, asa cum este ea acum.


HOME ORGANIZING

"As vrea sa fie ordine in casa, dar nu stiu de unde sa incep."

"Stau foarte mult sa caut lucrurile care imi trebuie si cateodata imi cumpar dubluri, numai ca sa nu le mai caut"

"Gasesc mereu in dulap haine cu eticheta, de care uitasem complet"

"Intarzii tot timpul, nu reusesc sa ma organizez sa ies din casa la timp"

Viata ta ar putea fi mai usoara !

Nu e nimic in neregula cu tine. Trebuie doar sa iti gasesti un sistem care sa functioneze mai bine pentru tine. Ordinea nu este un scop in sine, dar te poate ajuta sa rezolvi mai usor lucruri de rutina si sa iti eliberezi astfel o mare parte din viata pentru lucrurile cu adevarat importante pentru tine.


PROASPAT CASATORITI

Va mutati impreuna si aveti nevoie de ajutor in a negocia intalnirea lucrurilor voastre astfel incat spatiul disponibil sa se potriveasca amandurora si nici unul sa nu aiba senzatia ca este neglijat.

 

proaspat_casatoriti

 


TIME MANAGEMENT

 

time_management

 

Ai vrea ca programul zilei tale sa reflecte mai mult valorile si prioritatile tale personale?

Ai nevoie de sustinere si indrumare de cum sa integrezi un obicei nou, in viata ta?

Poate nu ai suficient timp liber. Sau poate nu apuci sa petreci cu persoana iubita cat timp ti-ai dori. Sau poate nu iti vezi suficient copiii.

S-ar putea sa existe mai multe solutii decat crezi!

Suntem aici cu o mare varietate de idei si instrumente de organizare sa gasim cea mai buna varianta personalizata pentru tine.


 


ORGANIZEAZA-TI DULAPUL

 

closet

 

Ai vrea sa iti poti gasi hainele mai usor si alegerea tinutei de astazi sa nu mai fie asa o provocare. Indiferent cat de mic este un spatiul de care dispui, el poate fi facut sa functioneze in favoarea ta. Un dulap de haine adaptat nevoilor tale, iti poate aduce atat economie de timp cat si de bani. Cand organizarea este mai intuitiva, toata alegerea o sa-ti fie mult mai usoara.


CAMERE DE STUDENTI

Locuiesti impreuna cu colegi sau prieteni. Ai spatiul din camin foarte restrans si nu se simte ca fiind al tau. Nu iti gasesti mai niciodata proiectele cartile si hainele curate?

Putem sa te ajutam sa iti gasesti propriul ritm cu intelegere. Contrar a ce poate ai auzit pana acum sa fi (dez)ordonat nu este un defect de caracter, ci o aptitudine care poate fi exersata.

 Avem tarife preferentiale pentru voi


AI NEVOIE DE AJUTOR SA ITI AJUTI COPILUL DEZORGANIZAT

Copilul tau pare sa nu se descurce deloc la scoala si in proiectele personale. Uita sa isi faca temele, uita lucruri acasa, pierde lucruri la scoala si uita complet de programe pe care el si le-a stabilit?

Altfel este un copil inteligent si creativ, dar. . .

Poate fi greu de inteles si suportat, mai ales daca tu esti o persoana organizata!

Te putem ajuta sa il ajuti! Are nevoie de sustinere si de un sistem de instrumente de organizare personalizat.


BUCURESTI SI IMPREJURIMI
sau
CONSULTATII TELEFONICE

Pentru moment deservim Bucurestiul si imprejurimile.

Daca sunteti din alta regiune a tarii, putem oferi consultatii telefonice. Ne auzim la telefon, facem un plan de actiune impreuna - tu esti cea/cel care va trebui sa il implementeze, dar noi te putem ghida si sustine.


 


CAMERA COPIILOR

Copiii au si ei nevoie de ordine in jucarii, ca sa le poata gasi usor. Desi nu pare deloc asa cand le insira pe toate prin toata casa! Noi intelegem dezordinea creativa! Dar toate trebuie sa aiba un loc anume, sa poata fi gasite si a doua oara si insirate din nou prin casa.

Cautatul consuma timp si energie si nu e deloc distractiv, nici pentru ei.

Organizarea camerelor de copii este una dintre favoritele noastre. Sa le descoperim preferintele, categoriile, tiparele de imprastiere prin casa si sa gasim solutii si modalitati usoare de strangere si organizare.


BIROUL

 

biroul

 

Biroul tau este un maldar de hartii si ne abia mai ai unde sa pui calculatorul? Pierzi documente importante sau petreci foarte mult timp cautandu-le? Cateodata descoperi lucruri despre care uitasei complet si si-au depasit deadline-ul?

Biroul tau ar putea fi organizat in asa fel incat sa iti fie usor sa urmaresti toate aceste lucruri si sa ti se para natural in acelasi timp.


ORICE ALTE PROIECTE LA CARE NU NE-AM GANDIT

Daca ai pur si simplu nevoie de niste idei sau aptitudini analitice si te putem ajuta, suna-ne!


ORICE CAMERA SAU SPATIU DIN CASA
 
  • Camara

  • Depozitul

  • Dulapul

  • etc.

house_near_water