Cum lucram – Casa Senina

cum_lucram

Cum lucram

Nu exista o solutie ideala care sa se potriveasca tuturor oamenilor. Ne intalnim sa te cunoastem, sa intelegem care iti sunt nevoile, ce lucruri functioneaza si in ce parti ai nevoie de ajutor. Dupa care iti propunem o serie de solutii, dintre care iti alegi ce ti se potriveste. Iti poti alege gradul de implicare in proiect. Dupa ce am aranjat spatiul sau proiectul iti oferim suport pentru sutinerea lui in viata ta, asa cum este ea acum.


PASTRAM INTIMITATEA CLIENTILOR NOSTRI

Nu ne construim baza de clienti povestind despre tine si vulnerabilitatile tale.


NU SUNTEM OBSEDATI DE ORDINE

Nu credem ca fiecare lucru trebuie sa aiba neaparat locul lui precis, ca lucrurile sa functioneze mai usor. (desi cateodata ajuta :)). Ordinea si organizarea nu sunt un scop in sine, ele trebuie sa serveasca o nevoie si sa se adapteze ei.


LUCRAM IN RITMUL TAU

De obicei in intalniri de 3 ore, dar depinde mult si de cum iti este.


NU VOM INCERCA SA ITI IMPUNEM O SOLUTIE

Apreciem diversitatea si ne bucuram de ea. Vom incerca sa gasim impreuna solutia care ti se potriveste tie personal si pe care sa ai incredere ca o poti sustine pe termen lung.


SUNTEM UN CENTRU DE RESURSE LA DISPOZITIA TA

De obicei, gasim ceva care sa ti se potriveasca.


ITI PUTEM TRAINUI OAMENII DE AJUTOR DIN CASA IN NOUL SISTEM

Ai mai incercat sa implementezi sisteme, dar nu functioneaza pentru ca sunt prea multi oameni in casa si fiecare are sistemul lui. Nu-i nimic, de data asta il putem explica noi tuturor si te putem ajuta sa ai si suportul lor.


 


NU SUNTEM ACOLO SA JUDECAM

Ci sa oferim suport. Suntem convinse ca ai niste calitati minunate, care nu le includ si pe cele organizatorice. Este perfect, pe acelea le avem noi.


INCA CEVA CE AR PUTEA AJUTA

Daca ne pui un document in fata nu il citim. Aceasta caracteristica ciudata, poate fi de mare ajutor daca esti ingrijorat(a) de confidentialitatea documentelor tale


CE NU FACEM

Nu suntem un serviciu de curatenie de lux.